TastaTu
TastaTu

Nosaltres

TastaTu és un projecte que neix al Mercat Galvany l’any 2016. Allà obrim la nostra petita parada, on dia a dia oferim als nostres clients els millors productes. A Tastatu Galvany tenim una curada selecció de formatges catalans, olis i sobretot un gran ventall de làctics.

Uns anys més tard obrim a Mataró la rostisseria. Prop del mar i al caliu del sol del Maresme TastaTu Mataró creix constantment. Al començament amb la venda de pollastres a l'ast i menjars preparats que a poc a poc hem anat actualitzant i millorant.

Amb la base de la dieta Mediterrània sota el braç cuinem una gran varietat de plats per vosaltres: amanida de bajoques, paella de marisc, fricandó, bacallà amb samfaina o el deliciós flam 100% casolà.

Tot això orquestrat per la nostra cap de cuina i copropietària Ariadna Fornas i l’encarregat de botiga i copropietari Gerard Izquierdo.

La xef neix en una família catalana del Maresme, on el bon menjar i els productes de la terra són el centre de totes les reunions familiars. Amb grans referents culinaris a casa troba la seva passió en la cuina, però això encamina els seus estudis de Direcció en cuina en una de les millors escoles de Barcelona, Els Jesuïtes de Sarrià.

Abans de començar aquest projecte, continua la seva formació més pràctica a diversos llocs: Càtering Mercè, Restaurant Borsalino, Taberna Gastronòmica Llamber, Rostisseria Beltran d'entre altres.

El seu soci i parella, Gerard, és una persona molt inquieta. Arriba al projecte amb experiència en el món dels negocis però d'altres camps. Aporta els coneixements empresarials i les ganes d'aprendre-ho tot de la gastronomia, un àmbit que sempre l'ha atret.